[LaC - Brew Forsiden]        Perale  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Perale
Northern English Brown Ale

 

Type: All Grain

Date: 21-02-2009

Batch Size: 50,00 L

Brewer: Per Søndergaad Poulsen
Boil Size: 60,53 L Asst Brewer: Lars Christensen
Boil Time: 60 min Equipment: Gasgruekedel med indsatssi
Taste Rating(out of 50): 35,0 Brewhouse Efficiency: 64,00
Taste Notes:
 

Ingredients

Amount Item Type % or IBU
10,00 kg (Weyermann) Pale Ale Malt (6,5 EBC) Grain 69,93 %
2,00 kg (Castemalting) Crystal 120 (5,9 EBC) Grain 13,99 %
1,00 kg (Castlemalting) Pilsner (3,0 EBC) Grain 6,99 %
0,50 kg (Weyermann) Caramunich II (120,0 EBC) Grain 3,50 %
0,50 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 3,50 %
0,30 kg (Weyermann) Carafa Special III (1400,0 EBC) Grain 2,10 %
60,00 gm Pearle [7,10 %] (60 min) Hops 17,7 IBU
47,00 gm Fuggles [4,00 %] (15 min) Hops 4,3 IBU
50,00 gm Amarillo [9,00 %] (10 min) Hops 6,8 IBU
25,00 gm Havehumle [2,00 %] (0 min) Hops -
2 Pkgs SafBrew Ale (DCL Yeast #S-33) [Starter 2000 ml] Yeast-Ale

 

Beer Profile

Est Original Gravity: 1,056 SG

Measured Original Gravity: 1,056 SG
Est Final Gravity: 1,015 SG Measured Final Gravity: 1,005 SG
Estimated Alcohol by Vol: 5,45 % Actual Alcohol by Vol: 6,65 %
Bitterness: 28,8 IBU Calories: 517 cal/l
Est Color: 41,5 EBC Color:
Color
 

Mash Profile

Mash Name: Single Infusion, Medium Body Total Grain Weight: 14,30 kg
Sparge Water: 20,67 L Grain Temperature: 22,2 C
Sparge Temperature: 75,6 C TunTemperature: 22,2 C
Adjust Temp for Equipment: TRUE Mash PH: 5,4 PH
 

Single Infusion, Medium Body
Step Time Name Description Step Temp
60 min Mash In Add 37,29 L of water at 74,4 C 67,8 C
10 min Mash Out Add 20,88 L of water at 91,5 C 75,6 C

 
Mash Notes: Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).

Carbonation and Storage

Carbonation Type: Corn Sugar Volumes of CO2: 2,4
Pressure/Weight: 283,3 gm Carbonation Used: -
Keg/Bottling Temperature: 15,6 C Age for: 28,0 days
Storage Temperature: 11,1 C  
 

Notes

Min svoger Per var forbi, for at være med til at brygge. Det blev til to bryg på en dag. Dette er Pers bryg, som blev temmeligt godt. Opskriften blev lavet ved at Per beskrev hvilken type øl han ønskede. Det forsøgte jeg så at ramme. Navnet kom som følge deraf til at blive Perale, som både kan læses som "Per Ale", og som "pearle": Den humle, som var med til at give øllet den karakter i smagen, som Per ønskede sig.

Created with BeerSmith

 

 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011